Terugblik op het afgelopen jaar - TeamTripper

Terugblik op het afgelopen jaar.

365 dagen op safari

2019. Het jaar waarin we de startup fase ontgroeiden. Van drie jaar geleden keihard bikkelen om iets op te bouwen naar een jaar waarin we het hele hoogseizoen vrijwel volgeboekt zaten. Het was een fantastisch jaar met ongelofelijk veel mooie events. Van Land Rover safari’s voor vrienden en collega’s, meerdaagse heisessies tot bijzondere privé diners.

De winnaar ‘beste foto’ van de Land Rover Safari.

De leukste foto’s van de Veluwe Safari

Ook onze gasten hebben niet stilgezeten. Regelmatig werden we overladen door de meest creatieve foto’s van de Land Rover Safari. Hierboven een selectie van de leukste foto’s van onze gasten. Nieuwsgierig naar de andere foto’s? Volg ons dan op instagram!

Collage van de leukste inzendingen van de Land Rover Safari.

Meerdaagse maatwerk events

In 2019 hebben we een bijzondere ontwikkeling meegemaakt met tientallen (meerdaagse) maatwerk events. Zo kwamen de partners en directieteams van o.a. Deloitte, Ernst & Young en Randstad bij ons voor inspiratie. En met succes: ze gaven ons een gemiddelde score van een 9.5! Daarnaast zijn we gaan samenwerken met diverse coaches voor leiderschapstrainingen op onze locatie. De ontwikkelingen staan niet stil want in 2020 worden de eerste (kleinschalige) huwelijken bij ons voltrokken!

De directeuren van Randstad tijdens hun tweedaagse heisessie in september 2019.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een onvergetelijke teambuilding- of vergadersessie? Neem contact met ons op!

 

Jonathan

Jonathan, de oprichter van TeamTripper, houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en achtergrondverhalen. Vertelt graag over zijn passies Afrika (waar hij vaak te vinden is), avontuurlijke reizen en gastheerschap.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over onze trips? Vraag de brochure aan!