2-Daagse Veluwe Trail - TeamTripper

2-daagse Veluwe Trail.

Een 'off the grid' avontuur in eigen land

(112)

Ben je klaar voor een avontuur in eigen land?

Waan je in Afrika tijdens de Veluwe Wilderness Trail. Een ‘off the grid’ avontuur midden in natuurgebied. Ervaar de vrijheid tijdens deze hike door zandverstuivingen, heidegebieden en dichte bossen. Je telefoon op vliegtuigstand, kompas en kaart in de hand en je volledig onderdompelen in de natuur. Onderweg kom je door het gebied van o.a. de wolf, het edelhert en de everzwijn. Onze wildgids Leo geeft je bij aanvang een speedcursus ‘wild tracking’, zodat je onderweg je skills kunt fine-tunen.

Na een mooie hike kom je ’s avonds aan op ons Veluwe Trails Camp, midden in afgesloten natuurgebied. Bij aankomst kan je lekker opwarmen bij het kampvuur of binnen bij de houtkachel. Je gaat lekker BBQ’en of laat je in de watten leggen door onze chef, met een wilddiner bereid op onze grote braai. Na een avond rond het kampvuur of in de blokhut rol je lekker je tent in. Om 07:30 uur word je wakker gemaakt voor een ochtend wildsafari te voet, waarna een safari ontbijt voor je klaarstaat.

Welkom op de Veluwe Wilderness Trail van TeamTripper.

Wat je tijdens de trail kunt verwachten.

Routes van 8 - 20 km

Adembenemend mooie hike

Tijdens de door onszelf uitgezette trail loop je dwars door de natuur en over de mooiste 'off the grid' paden van de Veluwe (en Nederland).

Lokale culinaire partners

Outdoor kookbeleving

Laat je na een dag rijden in de watten leggen door onze outdoor chefs of slinger zelf de BBQ aan met een door ons verzorgd BBQ pakket.

Tot 15 gasten

Blokhut met houtkachel

Slecht weer is mooi weer met onze verwarmde blokhut en grote verwarmde safari tent.

Tot 40 gasten

Verwarmde safari tent

Eten of borrelen met een groter gezelschap? De verwarmde safari tent is geschikt tot 30 gasten.

Tot 40 gasten

Wildkampeer beleving in natuurgebied

Slaap avontuurlijk boven op het dak of in een opgemaakt bedje in een safari tent. Jij beslist!

Wild spotten

Vanaf ons safari camp heb je uitzicht op een steppe gebied waar vrijwel elke avond groot wild te zien is. Vergeet je verrekijker niet!

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Prijzen

Je boekt Veluwe Trail (incl. het Trails Camp) altijd volledig gecaterd & exclusief voor jouw groep. Deze ‘wildcamping’ beleving is uniek in Nederland.

De Veluwe Trail is vanaf nu te boeken. De prijzen beginnen bij €199,- per persoon voor groepen van 10 ‐ 40 personen.

De Veluwe Trail is ook als dagprogramma te boeken. Meer personen op aanvraag. Geen aanvraag is ons te gek. Dus daag ons uit!

Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag de brochure aan.

Contact opnemen

Lees wat onze gasten zeggen.

Karin | JCI Ede

Met JCI Ede hebben we ons '24h uitje' doorgebracht op het wildsafari camp. Prachtige locatie, heerlijk eten en op en top verzorgd! Leuk was ook de wildwandeling en de paardencoaching. En dat allemaal op en rond het camp, middenin in de natuur. Bedankt!

Machiel | Familie

Het was een super mooie avond. Een geweldige en unieke locatie, een perfect verzorgde barbecue en een sfeer die je moet hebben beleefd om te weten wat ik bedoel. Beslist een aanrader voor een ieder die dit leest!!! Laat u door TeamTripper verrassen!

Mart | Vader en zoons

Geweldig weekend gehad met mijn zoons in de Achterhoek en Duitsland. We moesten vaak terugdenken aan onze reis naar Zuid-Afrika. Gelijk deze trip geboekt voor met ons personeel. Over twee weken gaan we de Veluwe op. Dit keer regelt TeamTripper een chef op locatie met Green Egg zodat we niet zelf hoeven te barbecueën. Ik kijk er nu al naar uit!

Paul | TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan...… Veel succes in de toekomst!

Ferdinand | GrowthTribe

Ons beste team uitje tot nu toe! Thanks :)

David | Broers

Geweldig weekend gehad met mijn broers. Genoten van alles wat de blokhut te bieden had in een prachtige omgeving. De blokhut was mooi ingericht en de bedden zijn heerlijk.

Barbara | Navitas Capital

We hebben enorm genoten, mooie herinneringen. Erg bedankt!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over onze trips? Vraag de brochure aan!

Volg ons op Instagram!

@teamtripper