Vergaderen in de bush - TeamTripper

Vergaderen in de bush.

De perfecte setting voor een inspirerende heisessie of vergadering

Vergaderen in de bush

Het Trails Camp bevindt zich op een van de mooiste plekjes van de Veluwe, zo niet van Nederland. Het camp heeft uitzicht op een uitgestrekte steppe waar je tijdens zonsopkomst- en ondergang edelherten en zwijnen ziet grazen..

Het Veluwe Trails Camp leent zich perfect voor een inspirerende vergadering of heisessie. De blokhut heeft een capaciteit van 15 personen, de safari stretchtent heeft een capaciteit van 40 personen. Beiden zijn het hele jaar door warm te stoken en beschikken over presentatiemiddelen. Als het weer het toelaat, verplaatsen we de sessie naar het nabijgelegen Kootwijkerzand, ‘de Sahara van de Lage Landen’.

Voor het echte ‘outback’ gevoel tijdens de Veluwe Safari, kun je ook overnachten op ons safari camp in een van de safaritenten. ’s Ochtends beginnen we de dag traditiegetrouw met een ochtend wildsafari te voet met onze natuurgids Leo, waarna er een overheerlijk safari ontbijt voor je klaarstaat. De meer op luxe gestelde gast kan overnachten bij nabijgelegen hotels de Cantharel of De Echoput.

Wat je op deze trip kunt verwachten.

Verwarmde blokhut & safari tent

Slecht weer is mooi weer met onze verwarmde blokhut en grote verwarmde safari tent. Beiden zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen.

Pop-up locaties midden in de natuur

Bij mooi weer verplaatsen we de sessie naar buiten.

Outdoor kookbelevingen

Laat je na een dag vergaderen in de watten leggen of slinger met je team zelf de BBQ aan met een door ons verzorgd BBQ pakket.

Originele tussenactiviteiten

Maak je dag compleet met bijvoorbeeld onze signature Veluwe Trail of een wildwandeling met onze natuurgids Leo.

Overnachten in natuurgebied

Blijf je ook slapen? Dan kan in daktenten (bovenop een Land Rover), luxere safari tenten met opgemaakte bedjes of in een nabijgelegen hotel.

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Prijzen

Je boekt het Trails Camp altijd exclusief voor jouw groep. Je bent dus gegarandeerd alleen met jouw team!

De prijzen zijn op aanvraag. Het vergaderarrangement is uit te breiden met een lunch, diner, borrel, overnachting en bijv. onze Veluwe Trail. Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag de brochure aan.

Contact opnemen

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Reviews.

Sonya | Deloitte

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Tineke | Randstad

Dank voor alle goede zorgen, we hebben een paar mooie dagen gehad en gaan enthousiast verder met de inhoud!

Nathalie | EY

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Matthieu | Boston Consultancy Group

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Yvonne | BAM

Bedankt voor het leuke ontvangst en de goede zorgen gisteren! Iedereen is super enthousiast en weer vol energie aan de slag gegaan!

Jessica | Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland B.V.

Met ons managementteam hebben wij twee dagen gebrainstormd op de Veluwe i.c.m. een overnachting in hotel De Cantharel. Het Team Tripper safari camp is een inspirerende omgeving die veel te bieden heeft. De catering op locatie was uitstekend en het uitzicht op edelherten en wildzwijnen tijdens onze sessies was onbetaalbaar. Complimenten voor de organisatie!

Barbara | Navitas Capital

We hebben enorm genoten, mooie herinneringen. Erg bedankt!

Paul | TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan...… Veel succes in de toekomst!

Thierry | Schiphol Group B.V.

Het waren een heerlijke 2 dagen. Dank voor de organisatie en wellicht tot ziens!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over onze trips? Vraag de brochure aan!

Volg ons op Instagram!

@teamtripper