Management reconnect - TeamTripper

Reconnect met je team in Nederlands mooiste stukje natuur

We brengen noodgedwongen veel tijd binnen door, pratend tegen onze beeldschermen. Daarmee missen we de gezellige gesprekken aan de lunchtafel en de toevallige ontmoetingen bij de koffieautomaat.

Met de versoepelingen van de maatregelingen is dit het moment om te bepalen hoe je in de nieuwe werkelijkheid succesvol gaat zijn. Dit vereist om ook de tijd en ruimte te nemen, om meer te doen dan alleen je bedrijf draaiende te houden in tijden van lock-down.

Onze Management Reconnect helpt je om deze adempauze optimaal te benutten. Je komt met je team samen op ons Trails Camp, midden op de Veluwe. Dit stukje ruige Nederlandse natuur is ideaal om te reconnecten tijdens een wandeltocht en om rond het kampvuur met elkaar te delen hoe jullie de afgelopen periode hebben beleefd.

Vanuit die gezamenlijke basis kan vervolgens de blik op de toekomst. In alle rust en door niemand gestoord, kunnen jullie bij ons uitgebreid de tijd nemen om jullie strategie, doelen en processen onder de loep te nemen. Zo komen jullie terug als een eensgezind en hecht team met een duidelijke visie. Precies wat nodig is om je bedrijf door deze turbulente tijden te loodsen.

Dit kan je verwachten tijdens de Management Reconnect.

tot 15 gasten

Blokhut met houtkachel

Slecht weer is mooi weer met onze verwarmde blokhut en grote verwarmde safari tent met stroomaansluitingen en (op verzoek) professionele presentatiemiddelen.

Tot 40 gasten

Verwarmde safari tent

Dineren, borrelen of vergaderen met een groter gezelschap? De verwarmde safari tent is geschikt voor 20 gasten.

Tot 40 gasten

Buitenterrein met kampvuur plekken

We hebben twee kampvuurplekken met uitzicht op afgesloten natuurgebied. Hier kan je borrelen tot in de late uurtjes..

Tot 40 gasten

Outdoor kookbelevingen

Laat in de watten leggen of slinger zelf de BBQ aan met een door ons verzorgd BBQ pakket.

Tot 40 gasten

Dak- en safaritenten

Slaap avontuurlijk boven op het dak of in een opgemaakt bedje in een safari tent. Jij beslist! Ben je met meer gasten of wil je meer luxe? Wij verzorgen een shuttle naar een nabijgelegen hotel + check-in & bagage drop.

Vraag de brochure aan!

Hoe kan jouw ‘Management Reconnect’ eruitzien?

We stellen in overleg precies de Management Reconnect samen die past bij jouw team. We denken daarvoor onder andere na over duur, type activiteiten en facilitators en creëren een sfeer die aansluit bij jullie behoeften.

Je boekt het Trails Camp altijd exclusief voor jouw groep. Je bent dus gegarandeerd alleen met jouw team!

De prijzen zijn op aanvraag. Bel of mail voor de beschikbaarheid of vraag de brochure aan.

Contact opnemen

Ervaringen van onze gasten.

Matthieu | Boston Consultancy Group

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Nathalie | EY

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Sonya | Deloitte

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Paul | TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan...… Veel succes in de toekomst!

Thierry | Schiphol Group B.V.

Het waren een heerlijke 2 dagen. Dank voor de organisatie en wellicht tot ziens!

Aat | Dachser Intelligent Logistics Benelux

Was een super geslaagde operatie! Eerst vergaderen en daarna de Veluwe safari met slapen op de auto. Iedereen was er erg positief over en vonden het super spannend en leuk! Dank voor de goede verzorging en wellicht tot een volgende keer!

Aylin | Deloitte

Brainstormen in een safaritent op de Veluwe, het kan! We zijn de eerste dag verwelkomd door een kudde herten. Een bijzondere ervaring, zeer geslaagd en super verzorgd. Dank voor alles!

Tineke | Randstad

Dank voor alle goede zorgen, we hebben een paar mooie dagen gehad en gaan enthousiast verder met de inhoud!

Tom | EagleBurgmann

Bedankt voor de goede zorgen en een geweldige dag. Van iedereen positieve reacties terug gekregen. Inmiddels al andere mensen geënthousiasmeerd. Succes en nogmaals bedankt!

Yvonne | BAM

Bedankt voor het leuke ontvangst en de goede zorgen gisteren! Iedereen is super enthousiast en weer vol energie aan de slag gegaan!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over onze trips? Vraag de brochure aan!