‘Out of Africa’ diners - TeamTripper

Veluwe Safari diners.

De ultieme safari beleving met je collega's, vrienden of familie

(43)

Out of Africa kookbelevingen

Een safari diner op ons Trails Camp met je familie of collega’s? Wij organiseren het! Van een stoere BBQ bij het kampvuur tot een culinair 4-gangen wilddiner in een warm gestookte safaritent. Dineren omringd door de prachtige Veluwse natuur met (grote kans op) herten en zwijnen op steenworp afstand. Ervaar de stilte en rust, met enkel vogelgeluiden vanuit het bos om je heen.

De kookbelevingen zijn ook in combinatie met een Land Rover safari, wildwandeling of andere activiteit te boeken. Na het diner staan de vuurplaats en de blokhut gezellig voor je ingericht voor een afzakkertje.

Brochure aanvragen

Wat je op deze trip kunt verwachten.

Kookbelevingen op open vuur

Laat in de watten leggen door onze outdoor chefs of slinger zelf de BBQ aan met een door ons verzorgd BBQ pakket.

Blokhut met houtkachel

Slecht weer is mooi weer met onze verwarmde blokhut en grote verwarmde safari tent.

Verwarmde safari tent

Eten met een groter gezelschap? De verwarmde safari tent is geschikt voor diners tot 30 gasten.

Wild spotten tijdens het eten

Vanaf ons safari camp heb je uitzicht op een steppe gebied waar vrijwel elke avond groot wild te zien is. Vergeet je verrekijker niet!

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Prijzen

Je boekt onze locatie en activiteiten altijd alleen met jouw groep. Deze wildcamping beleving is uniek in Nederland.

De diners zijn te boeken van 10 tot 40 personen (meer personen op aanvraag) vanaf €99,- per persoon. Inclusief welkomsthapje en drankje bij het kampvuur en beschikking tot de (met houtkachel) verwarmde blokhut voor een afzakkertje.

Ook iets actiefs doen? Breid het diner dan uit met een wildwandeling met onze natuurgids Leo of onze signature Veluwe Trail.

Bel of mail voor de mogelijkheden of vraag de brochure aan.

Contact opnemen

Reviews.

Bert | Vriendengroep

Jullie hebben het fantastisch gedaan. De ochtend wildwandeling van Rob was prima. De outdoor kookbeleving was uitmuntend. Bedankt!

Machiel | Familie

Het was een super mooie avond. Een geweldige en unieke locatie, een perfect verzorgde barbecue en een sfeer die je moet hebben beleefd om te weten wat ik bedoel. Beslist een aanrader voor een ieder die dit leest!!! Laat u door TeamTripper verrassen!

Loura | Huisartsenpraktijk Peters

Wij hebben het bijzonder naar onze zin gehad afgelopen zaterdag! En de rest van het personeel ook. We kregen in ieder geval allemaal positieve reacties! De combinatie van buiten zijn, eten en een vuurtje is volgens mij altijd een succes! Al met al een groot succes. Jullie hebben ontzettend je best gedaan. Complimenten!

Nieuwsgierig geworden?

Wil je graag meer weten over onze trips? Vraag de brochure aan!

Volg ons op Instagram!

@teamtripper