Onze Locatie - TeamTripper
Sinds 1 juni gaan we weer op safari! Bekijk onze maatregelen

Het Veluwe Safari Camp

Midden op de Veluwe, op een van de mooiste plekjes van Nederland, ligt ons Veluwe Safari Camp. Het camp is luxe-back-to-the-basics met vergader- en slaapfaciliteiten. Je boekt de locatie altijd volledig gecaterd & exclusief voor jouw groep. Deze wildcamping beleving is uniek in Nederland. Breid je verblijf uit met een live-cooking wilddiner of een van onze outdooractiviteiten.

Het camp wordt voornamelijk geboekt als bijzondere locatie voor:

  • Heisessies & vergaderingen
  • Teambuilding & coaching
  • Vrienden & familie trips
  • Bruiloften & jubilea

Vanuit het camp heb je vrij uitzicht op een steppe-achtige heide waar je dagelijks herten en zwijnen kunt spotten. Het camp is ingericht als een Afrikaans safari camp, met aanpassingen op het Nederlandse weer. Zo is slecht weer mooi weer.

Het camp heeft faciliteiten als een lounge (de blokhut), een vergaderkamer (de safari tent) en goede sanitaire voorzieningen. De locatie biedt 40 slaapplekken, verdeelt over 15 safari tenten en 3 cabins. De maaltijden worden bereid op een grote braai bij het kampvuur door onze outdoor chef.

Vanuit het camp organiseren wij diverse activiteiten als de Veluwe Trail, wildwandelingen met onze wildgids Leo en Gin&Tonic sundowners.

TeamTripper

Het is onze missie om jou het gevoel te geven voor even 5000km verderop te zitten. Buiten je comfortzone op avontuur, zonder daarvoor naar de andere kant van de wereld te vliegen. Avontuur combineren met culinaire hoogstandjes. Het ultieme safari gevoel in Nederland.

De faciliteiten van het Veluwe Safari Camp.

Tot 20 gasten

Blokhut met houtkachel

Slecht weer is mooi weer met onze verwarmde blokhut en grote verwarmde safari tent met stroomaansluitingen en (op verzoek) professionele presentatiemiddelen.

Tot 30 gasten (meer op aanvraag)

Verwarmde safari tent

Dineren, borrelen of vergaderen met een groter gezelschap? De verwarmde safari tent is geschikt voor 30 gasten. Ben je met meer gasten dan huren we een extra grote safari tent voor jouw groep.

Tot 40 gasten (meer op aanvraag)

Buitenterrein met kampvuur plekken

We hebben twee kampvuurplekken met uitzicht op afgesloten natuurgebied. Hier kan je heerlijk borrelen tot in de late uurtjes..

Tot 40 gasten (meer op aanvraag)

Stoere outdoor kookbelevingen

Laat in de watten leggen door onze outdoor chef(s) of slinger zelf de BBQ aan met een door ons verzorgd BBQ pakket.

Tot 40 gasten (meer op aanvraag)

Dak- en safaritenten

Slaap avontuurlijk boven op het dak of in een opgemaakt bedje in een safari tent. Jij beslist! Ben je met meer gasten of wil je meer luxe? Wij verzorgen een shuttle naar een nabijgelegen hotel + check-in & bagage drop.

Tot 100 gasten

Ruimte voor grotere (maatwerk) events

Op zoek naar een bijzondere locatie voor je bruiloft, (meerdaagse) heisessie of relatiedag? Daag ons uit! We hebben ervaring met het organiseren van maatwerk events tot 100 gasten.

3 wc's en een douche

Sanitaire voorzieningen

Geen dixie, maar een keurig sanitair gebouwtje met twee wc's en een warme douche. Wordt tweemaal daags schoongemaakt.

Nieuwsgierig? Vraag de gratis brochure aan!

Reviews.

Aylin | Deloitte

Brainstormen in een safaritent op de Veluwe, het kan! We zijn de eerste dag verwelkomd door een kudde herten. Een bijzondere ervaring, zeer geslaagd en super verzorgd. Dank voor alles!

Ferdinand | GrowthTribe

Ons beste team uitje tot nu toe! Thanks :)

Maarten | FD Mediagroep

Als je echt iets speciaals wilt doen en er even helemaal uit wilt dan is dit een hele dikke aanrader. Locatie is perfect, slaapplaatsen top, eten van zeer goede kwaliteit, goede wijnen, speciaal bier en andere sterke drank is allemaal beschikbaar. Het mooiste is wakker worden met opgaande zon. Bij ons was dit niet voor iedereen weggelegd ivm het laat naar bed gegaan. Ik zou het zo weer doen.

Tineke | Randstad

Dank voor alle goede zorgen, we hebben een paar mooie dagen gehad en gaan enthousiast verder met de inhoud!

Paul | TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan...… Veel succes in de toekomst!

Sonya | Deloitte

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Ronald | Holland Casino

De locatie was perfect. Iedereen was enthousiast. De tips, een broodmes en snijplank hebben we al meegegeven die dag. Wij vonden het verder super goed verzorgd.

Nathalie | EY

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze 40 MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Matthieu | Boston Consultancy Group

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Jessica | Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland B.V.

Met ons managementteam hebben wij twee dagen gebrainstormd op de Veluwe i.c.m. een overnachting in hotel De Cantharel. Het Team Tripper safari camp is een inspirerende omgeving die veel te bieden heeft. De catering op locatie was uitstekend en het uitzicht op edelherten en wildzwijnen tijdens onze sessies was onbetaalbaar. Complimenten voor de organisatie!

Thierry | Schiphol Group B.V.

Het waren een heerlijke 2 dagen. Dank voor de organisatie en wellicht tot ziens!

Yvonne | BAM

Bedankt voor het leuke ontvangst en de goede zorgen gisteren! Iedereen is super enthousiast en weer vol energie aan de slag gegaan!