Onze Locatie - TeamTripper

Veluwe Trails Camp

Midden op de Veluwe, op een van de mooiste plekjes van Nederland, ligt het Trails Camp. Het camp is luxe-back-to-the-basics met vergader- en slaapfaciliteiten. Vanuit het camp heb je vrij uitzicht op een steppe-achtige heide waar je dagelijks herten en zwijnen kunt spotten.

Vanuit het camp organiseren wij diverse activiteiten als onze Veluwe Trails en wildwandelingen met onze wildgids Leo.

Je boekt de locatie altijd exclusief voor jouw groep. Deze wildcamping beleving is uniek in Nederland.

De faciliteiten van Trails Camp.

Tot 15 gasten

Blokhut met houtkachel

Slecht weer is mooi weer met onze verwarmde blokhut en grote verwarmde safari tent met stroomaansluitingen en (op verzoek) professionele presentatiemiddelen.

Tot 40 gasten

Verwarmde safari tent

Dineren, borrelen of vergaderen met een groter gezelschap? De verwarmde safari tent is geschikt voor 30 gasten. Ben je met meer gasten dan huren we een extra grote safari tent voor jouw groep.

Tot 40 gasten

Buitenterrein met kampvuur plekken

We hebben twee kampvuurplekken met uitzicht op afgesloten natuurgebied. Hier kan je heerlijk borrelen tot in de late uurtjes..

Tot 40 gasten

Culinaire outdoor kookbelevingen

Laat in de watten leggen of slinger zelf de BBQ aan met een door ons verzorgd BBQ pakket.

Tot 40 gasten

Dak- en safaritenten

Slaap avontuurlijk boven op het dak of in een opgemaakt bedje in een safari tent. Jij beslist! Ben je met meer gasten of wil je meer luxe? Wij verzorgen een shuttle naar een nabijgelegen hotel + check-in & bagage drop.

3 wc's en drie douches

Sanitaire voorzieningen

Geen dixie, maar een keurig sanitair gebouwtje met twee wc's en een warme douche. Wordt tweemaal daags schoongemaakt.

Nieuwsgierig? Vraag de brochure aan!

Lees wat onze gasten over ons zeggen.

Aylin | Deloitte

Brainstormen in een safaritent op de Veluwe, het kan! We zijn de eerste dag verwelkomd door een kudde herten. Een bijzondere ervaring, zeer geslaagd en super verzorgd. Dank voor alles!

Ferdinand | GrowthTribe

Ons beste team uitje tot nu toe! Thanks :)

Maarten | FD Mediagroep

Als je echt iets speciaals wilt doen en er even helemaal uit wilt dan is dit een hele dikke aanrader. Locatie is perfect, slaapplaatsen top, eten van zeer goede kwaliteit, goede wijnen, speciaal bier en andere sterke drank is allemaal beschikbaar. Het mooiste is wakker worden met opgaande zon. Bij ons was dit niet voor iedereen weggelegd ivm het laat naar bed gegaan. Ik zou het zo weer doen.

Tineke | Randstad

Dank voor alle goede zorgen, we hebben een paar mooie dagen gehad en gaan enthousiast verder met de inhoud!

Paul | TVM Verzekeringen

Hallo Teamtripper, ik wil jullie langs deze weg hartelijk bedanken voor de fantastische teamtrip. Ook de anderen hebben het erg naar hun zin gehad. Vernieuwend en geen standaard product! De gastheerschap van Jonathan is zeer op prijs gesteld. Ik zal de tam tam laten gaan...… Veel succes in de toekomst!

Sonya | Deloitte

Ik wil jullie graag nog bedanken voor de hele goede zorgen voor ons jaarlijkse FA partner event. De partners waren erg enthousiast, alles was perfect geregeld!

Ronald | Holland Casino

De locatie was perfect. Iedereen was enthousiast. De tips, een broodmes en snijplank hebben we al meegegeven die dag. Wij vonden het verder super goed verzorgd.

Nathalie | EY

Onlangs heb ik samen met mijn collega Pia van der Veen in opdracht van Frans de Bruijn een ontzettend mooie heisessie mogen organiseren voor onze MNO partners. Uitstekend verzorgd door Teamtripper. Een echte aanrader! Jonathan en team bedankt voor de goede zorgen!

Matthieu | Boston Consultancy Group

Zijn we in Afrika of in Nederland? Dat is wat ik me vaak heb afgevraagd tijdens de Veluwe Safari. De heisessie was tot in de puntjes verzorgd. Dit gaan we zeker vaker doen. Bedankt voor alle goede zorgen.

Jessica | Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland B.V.

Met ons managementteam hebben wij twee dagen gebrainstormd op de Veluwe i.c.m. een overnachting in hotel De Cantharel. Het Team Tripper safari camp is een inspirerende omgeving die veel te bieden heeft. De catering op locatie was uitstekend en het uitzicht op edelherten en wildzwijnen tijdens onze sessies was onbetaalbaar. Complimenten voor de organisatie!

Thierry | Schiphol Group B.V.

Het waren een heerlijke 2 dagen. Dank voor de organisatie en wellicht tot ziens!

Yvonne | BAM

Bedankt voor het leuke ontvangst en de goede zorgen gisteren! Iedereen is super enthousiast en weer vol energie aan de slag gegaan!