Ons verhaal - TeamTripper

Over TeamTripper.

Op safari in eigen land

Op safari in eigen land

In 2016 zijn we begonnen met een droom: de Afrikaanse outback ervaring in de Nederlandse natuur. We wilden de schoonheid van de Nederlandse natuur laten zien door de verbeelding van onze gasten te prikkelen. Dit wilden we doen met minimale impact op de natuur.

Sindsdien werken we aan transformatieve natuurbelevingen waarbij natuurbehoud en luxe elkaar maximaal versterken.

Anno 2021 organiseren we safari belevingen vanuit ons Trails Camp, gelegen op een unieke locatie midden in afgesloten natuurgebied. Het camp is luxe-back-to-the-basics met vergader- en slaapfaciliteiten. Je boekt de locatie altijd exclusief voor jouw groep. Deze ‘wild camping’ beleving is uniek in Nederland en brengt jou en je team écht bij elkaar.

Onze missie

We geloven in een toekomst waarbij de natuur geen last ondervindt van recreatie. Sterker nog, een situatie waarbij recreatie bijdraagt aan natuurbeheer. Volledig circulaire toerisme concepten met zero footprint, waarbij mensen meer betalen voor een unieke beleving. Met de focus op educatie, bewustwording en in verhouding een grote financiéle bijdrage aan natuurbeheer.

Met TeamTripper willen een voorbeeldfunctie creëren voor de juiste formule van natuurbehoud en commercie. Hiermee willen we blijvend duurzaam bijdragen aan het beheer van natuurgebieden in Nederland.

Onvergetelijk

Dompel je onder in de wereld van TeamTripper en verzeker je team van een unieke ervaring.

Contact opnemen

Volg ons op Instagram!

@teamtripper